Het is momenteel niet mogelijk om een ​​volledig op maat gemaakt spelplan te maken.
Met de 2K Dart-software heb je echter de mogelijkheid om bestaande plannen
met slechts een paar klikken te wijzigen.

Klik op "Tunrier"> "Planning"

In het filter aan de rechterkant kun je nu het toernooi selecteren
waarvan je het schema wilt wijzigen.

Nu krijg je het volledige spelplan zoals het eerder is gemaakt in de toernooi-instellingen.
Hier kun je nu elk spel met de hand veranderen volgens jouw ideeën.
In het onderhavige geval zal het afscheid van Aspinall worden gegeven aan Beaton.
Op deze manier worden de partijen automatisch opgenomen in de resultateninvoer.

Klik  naast het betreffende spel.

Als er in de eerste ronde byes is gegeven (op basis van het aantal deelnemers),
de namen van de spelers voor het spel moeten ook in de volgende ronde worden gewijzigd.

In het onderhavige geval is Aspinall vervangen door Beaton.
Omdat Aspinall een bye kreeg, ging hij direct door naar de volgende ronde. Dit moet worden veranderd.

Beaton is nu geselecteerd als de winnaar van game 1. In game 2 hebben we niets veranderd.
Bewaar de door u verstrekte informatie.

Nu verloopt alles zoals gewoonlijk volledig automatisch.