Bij het invoeren van de resultaten kunnen de bestaande spellen met slechts
een paar klikken worden gewijzigd.

Je kunt dus relatief snel de ene speler voor de andere ruilen.

Klik op "Toernooi"> "Resultaten"

In het filter aan de rechterkant kun je nu het toernooi selecteren waarvan je het schema wilt wijzigen.

In de resultaatinvoer kunt u nu de koppeling wijzigen met de knop.

In dit geval halen we Cross uit het eerste spel en gaan Chisnall binnen.
Dus niet Cross, maar Chisnall ontvangt het afscheid.
Sla de invoer op en de wijziging is actief.

Nu moet natuurlijk het spel waarin Chisnall eerder meedeed, worden gewijzigd.
Verander Chisnall in Cross en sla op.

Als er in de eerste ronde byes is gegeven (op basis van het aantal deelnemers),
de spelers moeten ook dienovereenkomstig worden gewijzigd in de volgende ronde.
In het onderhavige geval is Cross vervangen door Chisnall. Aangezien Cross (speler 1) een bye kreeg,
hij ging direct door naar de volgende ronde. Dit moet worden veranderd.

Chisnall is nu de winnaar van spel 1. Sla op.

Nu verloopt alles zoals gewoonlijk volledig automatisch.