Neem de best geplaatste op in het KO-plan

De beste groepsderde delen vergelijken

In je knock-outronde kun je ook aangeven dat niet alleen de eerste twee spelers in de groepen
naar het hoofdveld gaan, maar ook de beste groep als derde. U vindt deze optie
onder "Selecteer schema"

Als je het spelplan voor de knock-outronde maakt nadat de groepsfase is gespeeld,
zul je zien dat er geen spelers zijn overgeplaatst toen de resultaten werden ingevoerd.
Dit komt omdat het vaak voorkomt dat 2 of zelfs meer van deze groepen van derden
hetzelfde beenverschil hebben in de games. In zo'n geval kun je deze spelers
bijvoorbeeld een shoot-out laten spelen om de voortgang van de speler te bepalen.

Om de hele tabel met de best geplaatste tabellen weer te geven, klikt u
in het resultatenitem.

In dit geval hebben we twee spelers met hetzelfde verschil.
Er moet dus eerst worden uitgespeeld wie er doorgaat naar de volgende ronde.
U kunt de posities handmatig invoeren. Voer eenvoudig de posities in die zijn bijgewerkt
volgens de play-out en zet deze over naar het spelplan door op te
klikken.

Nu is je spelplan al ingevuld door de resultaten in te voeren en kun je doorgaan in het toernooi.