Dubbele partner invoegen via de ledenlijst

Voeg deelnemers uit de ledendatabase toe aan het toernooi

Er is weer een tool toegevoegd aan de deelnemerslijst voor een dubbeltoernooi.
De dubbele partner kan nu ook via de ledendatabase worden toegevoegd en hoeft
niet meer handmatig te worden ingevoerd.

Ga als volgt te werk om een ​​bestaand lid aan een toernooi toe te voegen.

Nadat het toernooi is aangemaakt, klikt u op

Daar klik je op om deelnemers van de leden toe te voegen.

Hier kunt u de selectie maken voor speler 1 en speler 2. U kunt zoeken
op achternaam, voornaam of plaats, wat uw werk met een groot aantal
leden veel gemakkelijker maakt.

Als je beide spelers hebt geselecteerd, zal de software ze automatisch aan het toernooi
toevoegen als een dubbele koppeling en kun je doorgaan met de volgende koppeling.